A sad ostaje vjera, ufanje, ljubav, ovo troje, ali je najveća među njima ljubav.

MOLITVE, NASLOVNICA

Hvala ti Isuse što si radi mene došao na ovaj svijet

Hvala ti Isuse što si radi mene došao na ovaj svijet. Zar može tolika ljubav postojati, u kojoj se daruješ za mene. Zar sam vrijedna toga, zar čovjek može dokučit tu ljubav.. Teško je, jer ti si Kriste čista ljubav, ti si odsjaj čežnje neopisane.
Svaki dan trebam bacit se na koljena, duboko poklonit, zahvalit se Oče na ljubavi prema sebi, prema nama. Oče na najljepši način, šalješ Mesiju, Svog Sina. U ponoć se Bog rodio nebo i zemlju osvjetlio.
Klanjam ti se Kralju maleni, što si poslan čistom ljubavlju, u štalici, na slamici, rodio se Mesija, zbog mene, zbog tebe, zbog nas. Ljubav kakvu samo Bog Otac daje..ljubav koja je jača i čišća od svega što poznajem.
Ljubav koja me čeka na Oltaru, i nikada se ne ljuti, nikada ne pita,, ljubav koja čeka,, od vijeka do vijeka. Ljubav koja zove, šapuće, i plače. To je ljubav došla zbog mene, zbog nas, to je naš maleni Isus naš spasenje.
O najslađe djetašce puno ljubavi i miline, klanjam ti se i sada, jer si se rodio zbog mene, zbog nas,za naš spas. Amen.

AUTOR ZDRAVKA KRAJINA

1 Comment

  1. Zorka Ljubos

    Oh Isuse! Tvoja Sveta Obitelj je jedne tamne noći morala i betlehemski ” lockdawn” proći. U čežnji da doneseš svjetlo ljudskom rodu, u osami, van grada i topline, rodio si se za nas Isuse, Božji SINE.

PIŠITE SVOJE MOLITVE I KOMENTARE

%d blogeri kao ovaj: