MOLITVE, NASLOVNICA

Oče da nemamo briga, nebi bilo ni molitve

Što je briga? Oče da nemamo briga, nebi bilo ni molitve. Teško je i zamislit nekog bogataša,, koji ima sve da moli, vapije,, možda ima i takvih.

Gledajuć siromašne koji nemaju ponekad niti jedan obrok, gledajuć taj osmjeh na licima vidim Bože tvoju milost u malenima, neznatnima, bosonogi u prašini. Njihove brige su stvarne kad se dijete raduje jednoj bojici.. Koja milost.

Nama si dao dosta, i puno ali nekako čovjeku koji ima nikada dosta. Čemu tolika briga za danas, ta nije li Otac rekao svakom danu je dosta njegove muke. Često čujem i od svojih bližnjih kad nisam ja imao, neka imaju moja djeca.. O kako griješimo.

Što je bilo bolje nego uz oca i majku radit, trudit se, Bogu zahvaljivat na svemu, na kiši na suši, na tuči,,, ta sve je to od Boga hvala mu i slava,, tako je govorila moja mama, moja baka.

Danas uzdižemo ruke i tražimo, tražimo. Jeli nam potrebno toliko Bože moj, zar ljudi u natjecanju tko će imat bolje auto, kuću i brinut se nepotrebno, zaboravili zahvaljivat.

Bože daj mi onoliko koliko mi potrebno za preživit i hvala ti na svakom blagosovu koji nam daješ. Pomozi potrebite Oče naš.

AUTOR ZDRAVKA KRAJINA

PIŠITE SVOJE MOLITVE I KOMENTARE

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: