A sad ostaje vjera, ufanje, ljubav, ovo troje, ali je najveća među njima ljubav.

MOLITVE, NASLOVNICA

Molitva za bračne parove u koji su u problemima

Gospodine Isuse, čini se kako ništa ne ide kako treba u našem braku. U posljednje vrijeme svađamo se jako puno. Ili se raziđemo u ljutnji ili tišini, previše uznemireni da se suočimo sa bilo kojim problemom. Ponekad se prepiremo oko malih problema koji nisu toliko ni bitni ili bježimo od onih koji su stvarno bitni.

Ali u Tvojim očima Gospodine sve je bitno. Problemi se gomilaju dan za danom i pretvaraju se u jedno veliku planinu. Kada je sve to počelo? Jesmo li se povukli u naše vlastite svjetove? Jesmo li postali prezauzeti da bi o tome brinuli? Jesmo li prestali slušati Tebe, slušati jedno drugo? Pouči nas komunicirati – jednostavno i ljubazno međusobno razgovarati.

Pokaži nam ponovno kako ljubav i poštovanje izgleda  i kako izgleda uzajamno se predavati  jedno drugom    u ljubavi , s Tobom Gospodine. Zaboravili smo na temelje. I svjesni smo ako se ne izborimo sa malim problemima da ćemo se kasnije suočavati sa puno većim. Možda smo zaboravili kako ljubav zaista izgleda ili možda čak nikada nismo ni znali. Gospodine , naš brak je u krizi. Trebamo Tebe. Bez obzira na sve teškoće želimo se suočiti s njima zajedno , s Tobom na našoj strani.

Rekao si da ćemo iskusiti terete ovoga svijeta ali Ti si taj koji će nas obnoviti. S tobom Gospodine nestat će naše suze i popraviti se naše pogreške. Vjerujemo da s Tobom možemo imati uspješan brak. U Tvoje Ime. Amen

PIŠITE SVOJE MOLITVE I KOMENTARE

%d blogeri kao ovaj: