A sad ostaje vjera, ufanje, ljubav, ovo troje, ali je najveća među njima ljubav.

NASLOVNICA, ŽIVOT CRKVE

Gospa otkriva tajnu vremena i poziva nas da molimo

Preko svećenika don Stefana Gobbija Blažena Djevica Marija djelovala je na ovaj svijet, uspostavljajući cenakule diljem svijeta i obnavljajući svoje svećenike i laike, svoju vojsku pripremajući ih na posljednju bitku. Na jedan blagdan Duhova dala je svijetu moćan zaziv Duhu Svetom, njenom zaručniku te nas pozvala da ga molimo često:

Djevica Marija svijetu je ostavila sljedeću poruku:

“Ja sam zaručnica Duha Svetoga.

Moja moćna služba posrednice između vas i mojega Sina Isusa osobito se vrši tako da vama u obilju ishodim od Oca i Sina, Duha Ljubavi.

Tom božanskom vatrom mora biti obnovljena i preobražena Crkva. Tom vatrom ljubavi čitav će svijet postati nov. Pod njegovim moćnim životnim dahom napokon će nastati nova nebesa i nova zemlja.

 

U Cenakulu mojeg Bezgrješnog Srca spremite se da primite tog božanskog Duha.

Otac vam ga daje da vas intimno pridruži svojem životu i da bi u vama, na sve savršeniji način, mogla zasjati slika Sina koji mu je vrlo omilio.

Isus vam ga priopćava kao najdragocjeniji plod samog svojega Otkupljenja, kao Svjedoka svoje Osobe i svoga božanskog poslanja.

 

I u ovoj dalekoj zemlji, u koju sam te dovela da održavaš cenakule s tolikim mojim sinovima, vidiš već rašireno Evanđelje po dragocjenom djelovanju misionara.

Sada sav svijet mora biti doveden do punine istine Isusova Evanđelja, do jedine Crkve koju je Krist htio i osnovao, a to je zadaća Duha Svetoga.

Crkva se njegovoj božanskoj vatri mora otvoriti tako da, potpuno očišćena, bude spremna primiti sjaj njegovih novih Duhova, u pripravi za drugi, slavni dolazak mojega Sina Isusa.

Danas vas pozivam da svi uđete u Cenakul mojeg Bezgrješnog Srca u očekivanju da u punini primite Duha Ljubavi koji vam je od Oca i Sina dan za dar.

 

Moje Bezgrješno Srce zlatna su vrata kroz koja prolazi taj Božanski Duh da bi stigao do vas. Zato vas pozivam da često ponavljate: ‘Dođi, Duše Sveti, dođi moćnim posredovanjem Bezgrješnog Srca Marije, tvoje ljubljene Zaručnice’.”

dnevno.hr

PIŠITE SVOJE MOLITVE I KOMENTARE

%d blogeri kao ovaj: