A sad ostaje vjera, ufanje, ljubav, ovo troje, ali je najveća među njima ljubav.

NASLOVNICA, ŽIVOT CRKVE

Ovo činite i sve će biti dobro!

Manje je poznato da je sveta majka Terezija imala tri vizije za svog života koje su joj bile jasan poziv na djelovanje – dovesti ljude Isusu! Ali kako? Gospa kao i u svim drugim ukazanjima svijeta Majci tereziji govori sljedeće: Nauči ih moliti krunicu – neka je mole u obitelji i sve će biti dobro. – Ne boj se – Isus i ja bit ćemo s tobom i tvojom djecom. Iako je riječ o osobnim porukama Majci Tereziji ove poruke velika su milost i uputa za cijelo čovječanstvo. Naučite moliti krunice u svojim obiteljima i SVE ĆE BITI DOBRO!

 

U Fatimi, ne zaboravite, Gospa je rekla da je molitva krunice jedno od dva posljednja oružja protiv zloga – spas za čovječanstvo!

Majka Terezija ovako je zapisala svoje vizije: »I opet to veliko mnoštvo – na njihovim sam licima vidjela veliku tugu i trpljenje. Klečala sam blizu Gospe, koja je bila okrenuta prema njima. – Nisam vidjela njezino lice, ali sam čula kako govori: ‘Pobrini se za njih – oni su moji. – Dovedi ih k Isusu – nosi Isusa k njima. – Ne boj se. Nauči ih moliti krunicu – neka je mole u obitelji i sve će biti dobro. – Ne boj se – Isus i ja bit ćemo s tobom i tvojom djecom.’

I opet isto veliko mnoštvo – bijahu prekriveni tamom. No ipak sam ih mogla vidjeti… Gospodin na križu. Gospa nedaleko od križa – a ja, poput maloga djeteta, ispred nje. Njezina je lijeva ruka bila na mojemu lijevom ramenu – dok me desnom držala za moju desnu ruku. Obje smo bile okrenute prema križu. Gospodin je rekao – ‘Ja sam te zamolio. Oni su te zamolili i ona, Moja Majka zamolila te. Zar ćeš odbiti učiniti to za Mene – pobrinuti se za njih, dovesti ih k Meni?’«

O ovim  spasonosnim vizijama  u  razgovoru za Radio Vatikan,  progovorio je otac Sebastian Vazhakala, vrhovni poglavar Misionara ljubavi, muške grane zajednice, koju je utemeljila Majka Terezija!

Slava Gospodinu!

Marijo Majko, moli za nas!

PIŠITE SVOJE MOLITVE I KOMENTARE

%d blogeri kao ovaj: