A sad ostaje vjera, ufanje, ljubav, ovo troje, ali je najveća među njima ljubav.

MOLITVE, NASLOVNICA

Hvala Ti Bože što imamo crkvu

Hvala Ti Bože što imamo crkvu,, i predivne molitvene zajednice gdje molimo za potrebe drugih cesto neke nisam nikada srela. Kako je lijepo moliti Gospodine za potrebite, bolesne, odlutale.

Kako je dobro znati da nisu izgubljeni, sami da naša zajednička molitva,, za nekoga,, rađa velikim plodom. Bože dragi u jednoj devetnici sam molila za druge, Bezgrješnoj Djevici Mariji.

Zadnji dan sam prikazala operaciju na dušniku i rekla budi uz mene Majko, Isuse proslavite se. Taj trenutak mi je bilo loše,uistinu mislila sam kako ću umrijet u crkvi.

Zadnji dan mene Otac Vječni nagrađuje po zagovoru Majčinom i tek nakon par dana kod pripreme za operaciju gdje specijalist kaže pa gdje je,, ta izraslina,, vama je dusnik zdrav.

O ljubljena Majčice, duša vrišti a ja uporno ponavljam Gospa me izliječila. On doktor nije demantirao moje riječi nego rekao,, vjerujem Bogu hvala.

Oče, Majko dok sam ja molila za druge, zajednica je molila za mene, i hvaljen da si Trojedini Bože, što po zagovoru Bezgrješne majke ozdravi mene tviju neznatnu mrvicu. Hvala Bogu i Majčici kojoj opet idem na devetnicu i prikazujem u srcu one najpotrebitije,, Ti znaš Majko,, O Marijo bez grijeha začeta moli za nas koji se tebi utječemo,, Amen.

AUTOR ZDRAVKA KRAJNINA

PIŠITE SVOJE MOLITVE I KOMENTARE

%d blogeri kao ovaj: